De E-step in opmars

De elektrische fiets is de laatste jaren erg populair geworden. Ook de E-step is in zijn opmars.Deze elektrische variant van het speelgoed dat we allemaal kennen is heel erg in trek. Vooral bij volwassenen en jong-volwassenen. Hét ideale vervoersmiddel om aan de files te ontsnappen zeggen ze.

En gelijk hebben ze. Ook wij bij BMx Mobile hebben een e-step in ons gamma. Ideaal voor verplaatsingen binnen de stadskern door studenten, op verlof als vervoer van de camping naar het strand langs de mooie dijken van diverse vakantiebestemmingen,… De duidelijke display, ingebouwde verlichting en de stabiliteit maken er vanaf nu je onmisbare transportpartner van.

 De e-step wordt dus terug populair. Je kan met 1 batterij tussen de 20-25km rijden. En in 2-3u is hij weer helemaal opgeladen. Geïnteresseerd? Bij BMx Mobile vind je al een E-step voor slechts €299,00.
E-scooters: de mobiliteit van de toekomst!

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam, ook in het verkeer! En wat is het alternatief voor al die vervuilende vervoersmiddelen? Een e-scooter natuurlijk. Wij bij BMx Mobile hebben voor u de Smartcity E-scooter in de aanbieding. Een compacte, vouwbare scooter die u intelligent en optimaal transportcomfort biedt.

 E-scooters zijn aan een opmars bezig. Ze verschijnen steeds vaker in het straatbeeld. De moderne pendelaar rijdt zijn laatste kilometers naar het  werk  op een e-scooter. Vaak vanaf een goedkope parkeerplaats  aan de rand van de stad of vanaf het station. Onze Smartcity is uitermate geschikt om mee op de trein te nemen of in de koffer van uw auto te leggen.

 Files vermijden, geen last van hoge parkeertarieven en het drukke stadsverkeer. Deze BMx scooter is een opvouwbare, compacte scooter die je eenvoudig kan meenemen in de auto, trein, tram of bus. Eenmaal aangekomen op het werk neemt u hem gewoon mee binnen en staat hij veilig in uw buurt.

De BMx Smartcity E-scooter, uw compact, duurzaam en comfortabel alternatief voor het woon-werkverkeer!

 

  
Nooit meer in de file: Met een BMx Mobile naar het werk.

Het BMx Mobile gamma is een snel en compact alternatief voor het drukke stadsverkeer van vandaag en morgen. Bent u het beu om ’s ochtends steeds in de vroege ochtendspits te vertoeven? BMx Mobile brengt de oplossing met zijn e-bike, e-scooter of e-step.

In de Brusselse files alleen al verliest u elk jaar een volledige werkweek. Er gaat bijna geen ochtend voorbij zonder dat er gigantische files ontstaan in en rond onze hoofdstad. Vandaag de dag geldt ook een lage-emissiezone in Brussel. U kan niet meer zomaar met elk voertuig de stad binnen.

Voortaan kan u evengoed ontspannen naar het werk zonder files én de ultieme vrijheid dankzij het milieuvriendelijke gamma van BMx Mobile. Ons e-gamma bestaat uit lichtgewichten die compact en opvouwbaar zijn waardoor je ze handig kan meenemen op trein, tram, bus of metro.

Neem uw e-scooter, e-bik en e-step mee en verkort je dagelijkse woon-werkverkeer. Met een BMx Mobile heb je de nieuwste generatie van vervoersmiddelen aan de scherpste prijs.

Meer info over ons gamma:

Folding E-bike:              http://bit.ly/2or8Qcv

Smartcity E-scooter:      http://bit.ly/2EL6fAR

E-scooter Lite:               http://bit.ly/2GFnjZU

Smartcity E-step            http://bit.ly/2ELEN6g

 

 
Vandalisme noch diefstal: Het BMx Mobile-gamma steeds dicht in uw buurt.

Eén van de grootste voordelen van het BMx Mobile gamma is de compactheid en opvouwbaarheid. U kan onze e-scooter, e-bike of e-step overal mee naartoe nemen en nooit uit het oog verliezen. Wanneer u naar het werk gaat kan u hem daar vervolgens zonder veel plaats in te nemen opbergen naast uw bureau, in de gang of in een kast.

Fietsdiefstallen blijven alom tegenwoordig de dag van vandaag. In Brussel wordt er amper 3% van de gestolen fietsen teruggevonden. Met een BMx Mobile hoeft u geen zorgen te maken. Hij kan namelijk makkelijk worden opgeslagen in de hal of kast bij u op kantoor of thuis. Minder zorgen over diefstal of buiten opladen!

Geen problemen meer met vandalisme noch diefstal. Je neemt je BMx e-scooter ,e-bike of e-step overal met je mee! Ze zijn namelijk licht en makkelijk plooibaar. 

BMx LiteMeer info over ons gamma:

Folding E-bike:              http://bit.ly/2or8Qcv

Smartcity E-scooter:      http://bit.ly/2EL6fAR

E-scooter Lite:               http://bit.ly/2GFnjZU

Smartcity E-step            http://bit.ly/2ELEN6g